Zaradi prenove spletne trgovine, cene niso ažurirane, zato oddaja naročil preko spletne trgovine ni možna. Pišite nam na mail info@orodjeindom.si ali pa pokličite na tel. 051/214 650. Hvala za razumevanje.
Pokličite nas na:
051/214 650

Email:

SPONE, VODILA, DRSNI SISTEMI

SPONE, VODILA, DRSNI SISTEMI

Vodila predalov in reling palice za izvlečna vodila za predale, katerih cenik je zelo ugoden so produkt priznanega avstrijskega prizvajalca BLUM. Pri nas je mogoče izbrati številna kvalitetna BLUM vodila METABOX, STANDARD, TANDEMBOX ter tudi reling palice različnih dimenzij tudi po akcijskem oz spletnem ceniku, kateri je ugodnejši od rednega. Vodila predalov BLUM v naši ponudbi po ugodnem ceniku, so delno oz v celoti izvlečna, z opcijsko dvodimenzionalno nastavitvijo sprednje stranice, s kovinskimi stranicami, ki omogočajo lahkoten tek in nežno zapiranje BLUMOTION v beli, sivi, bež ali krem barvi. Komplet vsebuje vse elemente, ki se potrebujejo za en predal.

 1. POHIŠTVENE SPONE
  POHIŠTVENE SPONE
 2. VODILA PREDALOV
  VODILA PREDALOV
 3. DVIŽNI MEHANIZMI
  DVIŽNI MEHANIZMI

Izdelki 1 do 8 od skupno 158

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer

Izdelki 1 do 8 od skupno 158

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Dovoli piškotke Zapri