Zaradi prenove spletne trgovine, cene niso ažurirane, zato oddaja naročil preko spletne trgovine ni možna. Pišite nam na mail info@orodjeindom.si ali pa pokličite na tel. 051/214 650. Hvala za razumevanje.
Pokličite nas na:
051/214 650

Email:

REZILA IN ORODJE

REZILA IN ORODJE

List za krožno žago je rezilo za les, ki omogoča vzdolžni, prečni, masivi ali iveral razrez lesa. List za krožno žago, ploskovni in stebelni rezkarji za les, svedri, rezalke, brusne plošče in diski, pahljačasti brusni čepi ter obodne in čašaste žične ščetke v naši trgovini predstavljajo kvalitetno orodje za profesionalno in domačo rabo. V naši ponudbi imamo kvalitetne liste za krožne žage Pro Freud in liste za krožne žage Flai, spiralne steblene rezkarje z eno oz dvojno spiralo, katera je v celoti izdelana iz widea kovine. Poleg listov za krožno žago, steblenih rezkarjev, so v naši ponudbi tudi lepila, silikoni, mozniki, lamele itd.

 1. SVEDRI
  SVEDRI
 2. STEBELNI REZKARJI
  STEBELNI REZKARJI
 3. PLOSKOVNI REZKARJI
  PLOSKOVNI REZKARJI
 4. OSTALO REZILNO ORODJE
  OSTALO REZILNO ORODJE

Izdelki 1 do 8 od skupno 406

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer

Izdelki 1 do 8 od skupno 406

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Dovoli piškotke Zapri