Zaradi prenove spletne trgovine, cene niso ažurirane, zato oddaja naročil preko spletne trgovine ni možna. Pišite nam na mail info@orodjeindom.si ali pa pokličite na tel. 051/214 650. Hvala za razumevanje.
Pokličite nas na:
051/214 650

Email:

KRTAČKA INDUSTRIJSKA IBS

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Na voljo: Na zalogi

19,67 €

Kratek opis

Industrijska krtačka IBS je primerna za tesnitve večjih vrat in rež v industriji in gradbeništvu. Višina krtačke je 30 mm, višina alu nosilca 20 mm, skupaj 50 mm. Profili so debeli 8 mm. Prodaja se na tekoči meter.

Več pogledov

Podroben opis

Industrijske krtačke IBS so izdelane iz nosilnega alu profila v katerega je vstavljena močnejša krtačka iz polipropilena (PP) v črni barvi. Tako alu nosilni profili kot krtačke so dobavljive v več širinah in višinah krtačnega dela. Krtačni material je odporen na UV žarke, atmosferilije, nizke in visoke temperature in imajo visoko odpornost na obrabo. Priporočena stisljivost krtačk je od 10 do 15 %, glede na višino krtačk. Dobavljive so tudi same krtačke, brez alu nosilca, ali samo nosilci za krtačke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Dovoli piškotke Zapri