Zaradi prenove spletne trgovine, cene niso ažurirane, zato oddaja naročil preko spletne trgovine ni možna. Pišite nam na mail info@orodjeindom.si ali pa pokličite na tel. 051/214 650. Hvala za razumevanje.
Pokličite nas na:
051/214 650

Email:

OKOVJE ZA OKNA, POLKNA, TESNILA

OKOVJE ZA OKNA, POLKNA, TESNILA

Okovje za okna, ključavnice, izvesne škarje, zapiralo in zaustavljalec hoda omogočajo izvedbo odpiranja oken. V naši ponudbi imamo poleg kljuk in okovja za okna tudi okovje za polkna, tesnila za vrata, okna in pragove. Med okovjem za polkna je mogoč izbor kvalitetnih držal zapiralne kljuke, zapirnih letev, levih in desnih zapiralnih spon, nosilcev tečajev, vogalnih, ravnih in sredinskih tečajev, zapahov itd. Poleg okovja za okna in polkna imamo v naši ponudbi tudi kvalitetna tesnila za vrata in okna proizvajalca Schlegel, katera so izdelana iz gladkega mehkega penastega jedra, elastičnega pliuretana in obstojne PE folije v različnih barvnih izvedbah.

 1. OKOVJE ZA OKNA
  OKOVJE ZA OKNA
 2. OKOVJE ZA POLKNA
  OKOVJE ZA POLKNA
 3. TESNILA ZA OKNA IN VRATA
  TESNILA ZA OKNA IN VRATA
 4. TESNILNI PRAGOVI
  TESNILNI PRAGOVI
 1. KLJUKE ZA OKNA
  KLJUKE ZA OKNA

Izdelki 1 do 8 od skupno 284

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer

Izdelki 1 do 8 od skupno 284

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Dovoli piškotke Zapri