orodjeindom

Za Vas smo izdelali novo spletno trgovino. Uživajte v spletnih nakupih. Vprašanja nam lahko pošljete na mail #EM#696f646c446a74686c636f62626961623e627b#EM#

ORGANIZACIJA KUHINJE S KOŠARAMI

IZVLEČNE KOŠARE IN KOLONE

Si želite boljšo preglednost in dostopnost, porabite veliko časa za iskanje po kuhinji? Ste zato spregledali rok uporabnosti vaše hrane?

Če je odgovor DA, Vam ponujamo rešitev. Če je odgovor NE, preberite in videli boste, da lahko še bolje izkoristite prostor.


Način življenja postaja vsak dan hitrejši, zato je nujno da vaš dragoceni čas izkoristite, kar se da najbolje in ne zapravljate nepotrebnega časa. S pravilno izbiro kuhinjskih košar v vaši kuhinji, boste preprosto dosegli vse izdelke, tudi tiste ki so težko dostopni in so skriti v kotu kotne omarice. 

Poznamo več vrst kuhinjskih izvlečnih košar, in sicer podpultne košare, kotne košare, košara za zgornje elemente in izvlečne kolone. 
  • Podpultne košare so košare za različne elemente, in sicer od elementa 150 pa vse do elementa 600mm. Izvlečejo se v celoti iz korpusa s kvalitetnimi tihimi vodili in nežnim tihim zapiranjem – Softclose. 
  • Za kotne omarice so primerne kotne izvlečne košarekornerji ali pa izvlečni sistemi ledvičke. Oba sistema se izvlečeta in s potiskom se tudi vrneta v element z mehkim blaženjem. Zelo sta primerna za kotne kuhinje, saj je dostop v vogal omarice zaradi majhne odprtine vrat, nedostopen. Z uporabo sistema pa si odlagalne površine povlečemo k sebi in s tem imamo boljši nadzor nad vsemi izdelki. 
  • Košar za zgornje elemente ni veliko, najbolj pogosta je košara za element 150mm, kjer imamo lahko organizirane vse začimbe. 
  • Poleg vseh košar poznamo še kolone, ki se raztezajo od spodnjih elementov pa vse do vrha zgornjih elementov. Primerne so za elemente 300, 400 in 600mm. Vodila se izvlečejo v celoti in imajo sistem mehkega zapiranja. Poljubno si lahko izberete število košar in s tem vam prepuščamo svobodno izbiro, kako si boste pospravili vse na željeno mesto.
Z uporabo košar se vam ne bo potrebno več toliko pregibati, saj boste vse stvari imeli na dlani. Ob vsakem trenutku ob pogledu na kuhinjo, si boste z veseljem zaželeli kaj dobrega skuhati. Dober tek!