Zaradi prenove spletne trgovine, cene niso ažurirane, zato oddaja naročil preko spletne trgovine ni možna. Pišite nam na mail info@orodjeindom.si ali pa pokličite na tel. 051/214 650. Hvala za razumevanje.
Pokličite nas na:
051/214 650

Email:

PROFIPUR PENA PIŠTOLSKA NAVADNA 750ml SOUDAL

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Na voljo: Na zalogi

4,74 €

Kratek opis

Profipur montažna pištolska pena SOUDAL 750ml

Več pogledov

Podroben opis

Profipur montažna pištolska pena je enokomponentna pena izdelana na osnovi poliuretana. Pena se dobro prime različnih materialov, kot so: beton, les, opeka, omet, plastične mase. Ne oprime se teflona, silikona in polietilena. Profipur peno koristno uporabljamo pri montaži okenskih okvirjev in vratnih podbojev, za zapolnitev praznih mest, razpok in špranj; tudi za akustično in toplotno izolacijo v strešnih območjih, pri ogrevalnih sistemih, sanitarijah in instalacijah. Pena je od priznanega Belgijskega proizvajalca Soudal. Iz ene doze dobimo pri 20 stopinjah C do cca. 45 litrov pene. Profipur se uporablja v temperaturnem območju od 0 do 35 stopinja C, optimalno pri 20 stopinjah C.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Dovoli piškotke Zapri