Zaradi prenove spletne trgovine, cene niso ažurirane, zato oddaja naročil preko spletne trgovine ni možna. Pišite nam na mail info@orodjeindom.si ali pa pokličite na tel. 051/214 650. Hvala za razumevanje.
Pokličite nas na:
051/214 650

Email:

KONZOLE, KOTNIKI, NOGE, KOLESA

KONZOLE, KOTNIKI, NOGE, KOLESA

KONZOLE ZA POLICE so v naši ponudbi lahko stilne, preklopne in nevidne. Nosilci in konzole za polico so iz lesa, PVC, aluminija in železa, ter imajo nosilnost tudi do 100 kg. Konzole za polico imajo bronza saten, aluminij saten, beli, črni, nikelj, grafit, sivi, cink ali krom izvedbe. Poleg konzol za polico je mogoč tudi izbor številnih kotnikov za lesene konstrukcije, nog za pohištvo in koleščkov za vse vrste elementov. NOGE ZA POHIŠTVO v naši ponudbi imajo regulacijo višine, podlogo iz filca ali gume ter so primerne za vse vrste elementov. V naši spletni trgovini predstavljamo odlične vijake Spax, vložke Mungo, ter križne in torx nastavke z magnetnim vložkom Wiha.

 1. KONZOLE, NOSILCI
  KONZOLE, NOSILCI
 2. KOTNIKI
  KOTNIKI
 3. POHIŠTVENE NOGE
  POHIŠTVENE NOGE
 4. KOLESA
  KOLESA

Izdelki 1 do 8 od skupno 95

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer

Izdelki 1 do 8 od skupno 95

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Dovoli piškotke Zapri