Zaradi prenove spletne trgovine, cene niso ažurirane, zato oddaja naročil preko spletne trgovine ni možna. Pišite nam na mail info@orodjeindom.si ali pa pokličite na tel. 051/214 650. Hvala za razumevanje.
Pokličite nas na:
051/214 650

Email:

KLJUČAVNICE, TEČAJI, ZAPIRALA

KLJUČAVNICE, TEČAJI, ZAPIRALA

Ključavnice za vhodna vrata, notranja lesena, drsna, kovinska in kletna vhodna vrata ter okna, cilindrični vložki, zapirala in zapahi so zelo pomembni elementi za ohranjanje varnosti v vsakem domu. V naši spletni trgovini so na voljo kvalitetne ključavnice na kolešček s ščitom, AGB in pribitne ključavnice za kletna, vhodna vrata in okna ter cilindrični vložki za cilindrične ključavnice za vhodna vrata. Poleg ključavnic in vložkov, je možen velik izbor različnih nihajnih spon, kvalitetnih tečajev za notranja lesena in vhodna vrata, pokrovčkov za spone, zapiral, zatičev in zapahov. Tečaji vrat oz spone so tudi iz medenine, pokrovčki spon oz tečajev v naši ponudbi so vrhunske kvalitete. So v zlati in srebrni antik, aluminij, beli, črni, rjavi, krom, mat krom, krom saten, brunirani antik, inox, rja, cink, rumeni cink ter nikelj obdelavi. V ponudbi so tudi svedri, ki so primerni za vrtanje s šablonami.

 1. KLJUČAVNICE
  KLJUČAVNICE
 2. CILINDRIČNI VLOŽKI
  CILINDRIČNI VLOŽKI
 3. VRATNI TEČAJI
  VRATNI TEČAJI
 4. ZAPIRALA IN ZAPAHI
  ZAPIRALA IN ZAPAHI

Izdelki 1 do 8 od skupno 154

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer

Izdelki 1 do 8 od skupno 154

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Dovoli piškotke Zapri