orodjeindom

Za Vas smo izdelali novo spletno trgovino. Uživajte v spletnih nakupih. Vprašanja nam lahko pošljete na mail #EM#696f646c446a74686c636f62626961623e627b#EM#

Storitve spletne trgovine lahko uporabljate kot gost ali se registrirate kot uporabnik. Če nakupujete samo enkratno, se lahko prijavite kot gost, in ne pridobite uporabniškega imena in gesla. Ob registraciji v sistem pa pridobite uporabniško ime, ki je enako naslovu vaše e-pošte, ter geslo. Z odprtjem uporabniškega računa si poenostavite nakupovanje, saj vaše podatke vnesete zgolj enkrat ob registraciji in ne ob vsakem morebitnem kasnejšem nakupu. Registriran uporabnik lahko spreminja geslo, popravlja svoje podatke in pregleduje pretekla naročila.

Nakup v spletni trgovini lahko opravijo tako fizične kot pravne osebe, ki potrebujejo račun na podjetje. V polja "Podjetje" in "Davčna številka" vnesite pravilne podatke in račun bo naslovljen na podjetje.

S klikom na minus (-) manjšate količino, s klikom na plus (+) pa večate količino. Lahko tudi poljubno vpišete številko v okence s količino. Če Vam ne dovoljuje višanja količine, potem ste dosegli trenutno dosegljivo zalogo ali pa maksimalno dovoljeno količino, ki jo lahko dodate v košarico. Če bi želeli kupiti večjo količino kot vam dovoljuje, potem nam vašo željo napišite na mail info@orodjeindom.si.

Vse cene prikazane v spletni trgovini vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).

Dobavljivost pomeni, v kolikšnem času je lahko artikel dobavljiv, če ga trenutno ni na zalogi. To je čas, ki ga potrebujemo, da artikel ponovno naročimo dobavitelju ali proizvajalcu in ga dobimo v naše skladišče ter pošljemo do kupca. Artikel naročimo šele po oddaji naročila s strani kupca. Delovni dan pomeni samo dneve med tednom, in sicer od ponedeljka do petka (5dni), sobote in nedelje se ne upošteva. Navedena dobavljivost je informativne narave, saj lahko pride do odstopanj.